#16 Använd webinar i företaget och nå fler kunder - Greger Hillman
Greger Hillman
Gillar du inlägget? Dela den gärna!

#16 Använd webinar i företaget och nå fler kunder

Digitala workshops i ditt företag

I det här avsnittet får du lite mer fakta om hur Webinar fungerar och varför du ska börja använda de i ditt företagande. Det finns många sätt att nå sin målgrupp på via nätet.

Du kan annonsera på Facebook och Twitter, jobba med sökmotoroptimering, nätverka på LinkedIn m.m. Men när det kommer till direktkontakt och möjligheten att undervisa, marknadsföra och sälja så fungerar Webinar väldigt bra.

Prova på och upplev ett webinar

Gratis Webinar: “Så använder du digitala workshops i ditt företag”

Här kan du se hur ett webinar fungerar och samtidigt lära dig lite mer om hur du kan använda det i ditt företag.

Du kommer märka att webinaret kommer kännas live, även fast det är inspelat. Det beror framförallt på den programvaran jag använder som gör det möjligt att visa chatten, delade länkar och erbjudanden i “realtid” under det inspelade webinarets gång.

(Föreläsningen startar efter ca 3-4 minuter EFTER att du har loggat in, så logga in och hämta en kopp kaffe så borde det bli lagom i tid)

›› SE FÖRELÄSNING

 

Länkar i detta avsnitt:

 

 

En webbkurs via din dator

WebJamStudio
E-kurs: Lär dig använda Webinar Jam Studio i företaget

Det här är en kurs i Webinar Jam Studio som innehåller grunderna du behöver kunna när det gäller programvaran. Kursen innehåller också en rad tips för att ditt webinar ska se och kännas professionellt. ›› Titta närmare på kursen

 

[Video] Se videon som beskriver kursen via knappen nedanför!

 

Lämna kommentar: