Vill man lägga en av de viktigaste digitala tillgångarna i någon annans händer? Visst kan du anlita en byrå för att få hjälp att bygga hemsidan eller bygga själv, men det jag syftar på har med plattformen och lösningen att göra. 

Du kan starta en hemsida gratis idag, men det kan bli den dyraste affären ditt företag kommer göra… Lyssna på podden så förstår du varför.

Installera Facebook pixeln

I podden nämner jag bl a Facebookpixeln som gör det möjligt att skapa målgrupper med personer som har besökt din hemsida. Värdefullt när du vill annonsera direkt till de som redan visat intresse för det du gör genom att besöka din hemsida. 

Om du inte redan har installerat Facebook pixeln på din sida så kan du ta hjälp av videon nedan som visar exakt hur det går till. Videon är hämtad ur kursen ”Facebookannonsering i praktiken” som är en del av HillmanAcademys utbildningsportal som jag är grundare till. 

Hillman Academy utbildar Sveriges företagare online och innehåller både pedagogiska steg-för-steg kurser och ett levande Community där företagare får vägledning och hjälp för att utveckla företaget på nätet. 

Bygga hemsida i wordpress

Det finns en myt om att det är krångligt att bygga en hemsida i wordpress. Det hänger kvar från tiden då wordpress var ett bloggverktyg och man var tvungen att kunna koda för att skapa snygga och funktionella hemsidor med verktyget.

Mycket har hänt sedan den tiden och nu kan du bygga riktigt bra och snygga hemsidor som hjälper ditt företag online utan att skriva en enda rad kod.

Med färdiga designmallar som DIVI och Thrive Themes kan du bygga en egen hemsida som du äger som är enkla att uppdatera med dra och släpp verktyg.