#09 Webbkurs om digital marknadsföring för företagare - Greger Hillman
Greger Hillman
Gillar du inlägget? Dela den gärna!

#09 Webbkurs om digital marknadsföring för företagare

Digital marknadsföring är ett stort begrepp och innefattar både hemsida, sociala medier, sökmotoroptimering, content marketing eller innehållsmarknadsföring som det heter på svenska.

Det senare kan innefatta allt från video, bild, texter, checklistor och nedladdningsbara dokument.

Puh, ja du ser det finns en hel del att prata om kring detta ämne. Jag kommer också att dyka djupare i det här ämnet framöver, men detta avsnitt är bara dryga 10 minuter mycket beroende på en förkylning som sätter käppar i hjulen för min röst.

MEN, du har ett par gobitar i avsnittet som också handlar om en helt ny kurs jag har släppt här på sajten. Den handlar om (trumvirvel) Digital marknadsföring för småföretagare!

 

digital-marknadsföringskurs-4-videor-gratis

Kursen är gratis och du kan gå den när det passar dig. Kursen är indelad i 4-delar som tar upp följande:

  1. Hemsidan: Navet i din marknadsföring på nätet. 3 saker du absolut måste ha koll på för att få ut det mesta av din hemsida och marknadsföring.
  2. Content Marketing: Hur fungerar innehållsmarknadsföring? Vilken typ av innehåll ska du producera själv och vad ska du kurera från andra hemsidor?
  3. Sociala medier: Var finns dina kunder i sociala medier? Vad ska du dela? Hur ska du (rent praktiskt) dela i sociala medier?
  4. Automation: Din e-postlista är en stor tillgång i företaget. Med en automatiserad sekvens kan du sätta marknadsföringen på autopilot och nå fler kunder utan att göra någonting. En sanning med modifikation: Du måste inledningsvis lägga ner en hel del tid, men det fina är att när systemet väl är på plats kräver det inget underhåll. Lysande, eller hur?!

›› Gå kursen här

Länkar som nämns i detta avsnitt

Mer om Greger Hillman

Greger är medgrundare till Webbföretagarna™ - en utbildningsportal och community för företagare i Sverige. Han har inspirerat och utbildat företagare via HillmanPodden under flera år och brinner start för pedagogik och utbildning online.

Följ mig på:

Lämna kommentar: