mattias-hillestrand-intervju-avslutstekniker

Det finns en sak som varje företag måste ha för att fungera. Många andra saker kan man lösa, men utan detta har man inget företag, ingen lön och inget att bygga vidare på.

Vet du vad det är?    – Svaret är SÄLJ!

Om du inte har ett flöde av försäljning av dina varor och tjänster så stannar kassaflödet i ditt företag och du står tillslut utan kapital och möjlighet att ta ut lön. Inget bra senario, eller hur?

Frågan är hur man kan öka antalet JA på lämnade offerter och förfrågningar?Det bästa är att fråga en expert på området och därför tog jag kontakt med Mattias Hillestrand.

Vässa avslutstekniken med Mattias

För en tid sedan gick jag en webbkurs som handlar om att ”ta affären”. Kursen heter ”Crash course i avslutstekniker” och kommer från Mattias Hillestrand som är expert på området.

Eftersom mina egna säljresultat och antal avslut sköt i höjden efter att jag gick kursen så tog jag kontakt med Mattias för att se om han ville vara med i min podcast. Han tackade ja och nu kan du lyssna på intervjun här.

Ta fram papper och penna, lyssna på vad Mattias har att säga om avslutstekniker och börja implementera det i ditt företagande direkt!

För mig har webbkursen Crash course i avslutstekniker gett fantastiska resultat och jag kan varmt rekommendera den om du vill lära dig göra fler affärer.

Länkar i det här avsnittet: