Kan man bygga en landningsida på 5 minuter i wordpress?

Jag ville utmana mig själv och se om det är möjligt att installera ett nytt tillägg och bygga en landningsida på 5 minuter. Jag använder en ny installation av wordpress, men det fina med verktyget är att det passar med alla wordpresshemsidor. Oavsett design. I videon börjar jag med en liten introduktion innan jag stretchar och kör igång.

Med tillägget som används i videon kan du skapa landingsidor på ett smidigt sätt och det jag gillar mest med Thrive Content Builder är att det kan användas med din befintliga wordpress installation. Du kan alltså skapa landningsidor med helt unik design som en del av din befintliga hemsida.

Lyssna gärna på poddavsnittet om du inte redan har gjort det. Där får du mer information om hur en landningssida kan hjälpa dig samla in fler leads och öka försäljningen.

›› Här kan du ta en närmare titt på Thrive Content Builder (*affiliatelänk)

*Denna sida innehåller affiliatelänkar, vilket innebär att jag får ersättning när du handlar genom min länk. Det är utan extra kostnad för dig och om du väljer att gå via min länk vill jag passa på att tacka dig så mycket för det. Jag rekommenderar A-L-D-R-I-G en produkt som jag själv inte använder och gillar.

Exempel på omvända startsidor från podden

Klicka på bilden för att förstora den.

Klicka på bilden för att förstora den.

Klicka på bilden för att förstora den.