Bjud in en gäst i Facebook LIVE och dela skärm via Facebooks nya app
Greger Hillman
Gillar du inlägget? Dela den gärna!

#68 Vad händer med Facebook egentligen?

Facebook rullar ut stora förändringar gällande vad som visas i allas flöden. Det här påverkar dig som företagare med en företagssida. Många pratar om att det blir betydligt sämre för företag som vill synas på Facebook, men i den här podden får du höra varför jag inte håller med.

Förändring är oundviklig och i det här fallet kommer användarupplevelsen av Facebook bli bättre. Om du som företagare vill dra nytta av det här behöver du spela efter de nya spelreglerna. Många företagssidor kommer bli osynliga medan andra kommer lyfta. I den här podden får du min syn på det hela.

Börja sända live på Facebook

I avsnittet ger jag några tips för att börja sända Live på Facebook. Vill du ha fler tips i stil med detta kan jag rekommendera att du tar en titt på Webbföretagarna.se, där vi också skriver och publicerar videor, guider och inspiration för företagande online. I skrivande stund erbjuder Webbföretagarna  en 5-dagars företagsboost kostnadsfritt där du får en genomgång av bl a FB-live med mobilen. (Notera att den här kursen kan försvinna/ersättas av något annat som också hjälper dig utveckla din verksamhet med hjälp av nätet.)

Bilden är hämtad från: Freepik

Mer om Greger Hillman

Greger är medgrundare till Webbföretagarna™ - en utbildningsportal och community för företagare i Sverige. Han har inspirerat och utbildat företagare via HillmanPodden under flera år och brinner start för pedagogik och utbildning online.

Följ mig på:

Lämna kommentar: