Facebook rullar ut stora förändringar gällande vad som visas i allas flöden. Det här påverkar dig som företagare med en företagssida. Många pratar om att det blir betydligt sämre för företag som vill synas på Facebook, men i den här podden får du höra varför jag inte håller med.

Förändring är oundviklig och i det här fallet kommer användarupplevelsen av Facebook bli bättre. Om du som företagare vill dra nytta av det här behöver du spela efter de nya spelreglerna. Många företagssidor kommer bli osynliga medan andra kommer kunna fortsätta synas skapligt i alla fall.

Man behöver börja betala för räckvidd och synlighet på Facebook i allt större utsträckning framöver också. Det gör du med Facebook annonsering och Ads Manager, men innan du dyker ner i annonsering är det bra att få grepp om förändringarna via podden.

Börja sända live på Facebook

I avsnittet ger jag några tips för att börja sända Live på Facebook. Vill du ha fler tips i stil med detta kan jag rekommendera att du tar en titt på HillmanAcademy.se, där vi också skriver och publicerar videor, guider och inspiration för företagande online.

Bilden är hämtad från: Freepik