Greger Hillman
Gillar du inlägget? Dela den gärna!

#68 Vad händer med Facebook egentligen?

Bild från: Freepik

Facebook rullar ut stora förändringar gällande vad som visas i allas flöden. Det här påverkar dig som företagare med en företagssida. Många pratar om att det blir betydligt sämre för företag som vill synas på Facebook, men i den här podden får du höra varför jag inte håller med.

Förändring är oundviklig och i det här fallet kommer användarupplevelsen av Facebook bli bättre. Om du som företagare vill dra nytta av det här behöver du spela efter de nya spelreglerna. Många företagssidor kommer bli osynliga medan andra kommer lyfta. I den här podden får du min syn på det hela.

Börja sända live på Facebook

I avsnittet ger jag några tips för att börja sända Live på Facebook. Gå utmaningen här under (Boosta företaget online på 5 dagar) så får du 5 dagars gratis utbildning där en av dagarna fokuserar helt på Facebook Live. En bra start för dig som vill komma igång utan krångel.

Mer om Greger Hillman

Greger utbildar och hjälper företagare att dra nytta av webben i sitt företagande. E-postmarknadsföring, marknadsföringsstrategier, bygga hemsidor och webbkurser.

Följ mig på:

Lämna kommentar: